top of page

Voor wie

JACOLIEN biedt structuur en overzicht, een passende invulling van de dag, administratieve ondersteuning, gesprekken met betrokkenen, handvatten en praktische tips. Ook begeleiden ze cliënten naar een eventuele dagverzorging of opname.

Jacolien Geerse : “Ik zie hoe betrokken gezinnen en partners met de dementerende omgaan. Maar ik zie hen ook vastlopen in die zorg. Of ik zie hoe verdwaald een cliënt kan raken in zijn eigen leven. Ik wil dementerenden en hun omgeving daarin ondersteunen, omdat ik hun zo bijzonder, puur en inspirerend vind. Juist omdat ik zoveel waardering en respect heb voor de mantelzorger. De meeste cliënten hebben het grootste gedeelte van hun leven achter zich liggen, maar zo leven ze niet. Ze gaan ervoor, zonder poespas en heel dankbaar voor alle aandacht en ondersteuning die wordt geboden.”

Meer weten over de werkwijze van JACOLIEN? Bezoek dan de pagina werkwijze waarin bijvoorbeeld meer verteld wordt over belevingsgerichte zorg. 

JACOLIEN biedt ambulante begeleiding bij beginnende vergeetachtigheid of dementie. Met een persoonlijke benadering, aandacht en zorg op maat werkt JACOLIEN eraan om cliënten, met behoud van eigen regie, zo lang mogelijk thuis te laten wonen. 

2021_06_Jacolien_017.jpg
voor wie vervolg
bottom of page